راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت

راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت + نحوه پرداخت ارزی با آن

همه ما خوب می‌دانیم که به‌دلیل تحریم‌های بانکی که در کشورمان ایران موجود است، جمعیت کثیری‌از کاربران ایرانی امکان خرید مستقیم کالا و خدمات از سایت‌های خارجی را ندارند و درنتیجه کارت‌های اعتباری بین‌المللی بیش‌از هرچیز توجه کاربران را به‌خود جلب کرده و راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت اولین چیزی است که پس‌از خرید مستر کارت به‌آن احتیاج پیدا می‌کنید.

حالا اگر قصد خرید کالا یا خدمات سرویس‌های محبوب را دارید، تنها با استفاده‌از مستر کارت فیزیکی یا مجازی خود می‌توانید به‌راحتی آب خوردن این‌کار را انجام دهید و ما نیز دراین مطلب سعی کرده‌ایم تا با آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت و بیان مراحل و نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت ، شما عزیزان را در فرآیند خرید خود آگاه‌تر کنیم؛ پس با ما همراه باشید…

بررسی اجمالی MasterCard

آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت

در ابتدایی‌ترین بخش‌از راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت قصد داریم تا شما عزیزان را کمی بیشتر با چیستی کارت اعتباری مستر کارت و انواع آن آشنا کنیم و سپس به با آگاهی هرچه بیشتر به آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت بپردازیم.

مستر کارت درواقع یک نوع کارت اعتباری است به‌صورت پیش‌پرداخت عمل می‌کند و شما بااستفاده‌از آن می‌توانید به‌صورت آنی، تمام پرداخت‌های ارزی خود را با موفقیت انجام دهید. مستر کارت درست همانند تمام کارت‌های بانکی دارای شماره کارت، تاریخ انقضا و کد CVV است که شما به‌کمک این اطلاعات می‌توانید به‌راحتی از هر فروشگاهی که مدنظر دارید، خرید کنید که البته در ادامه به نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت نیز خواهیم پرداخت.

تفاوت ویزا کارت و مستر کارت

انواع مستر کارت

MasterCard به دو صورت فیزیکی و مجازی قابل سفارش است که درنوع فیزیکی آن، شما می‌توانید علاوه‌بر خرید اینترنتی، ازطریق خودپردازهای بانکی پول دریافت یا جابه‌جا کنید و همچنین ازطریق دستگاه‌های کارت‌خوان نیز خریدهای حضوری داشته باشید که البته هر دو موردی که گفته شد در کشور ایران قابل اجرا نیست.

در راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت باید به نوع مجازی آن نیز اشاره کنیم که صرفا اطلاعات کارت بانکی شما بوده و به‌صورت محرمانه توسط فروشگاه سیب کده ارسال می‌شود و پس‌از آن بااستفاده‌از این اطلاعات می‌توانید به‌راحتی از فروشگاه‌های خارجی، کالا یا خدمات دریافت کنید.

مزایای استفاده‌از مستر کارت

نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت

دراین بخش‌از راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت پیش‌از آن‌که بخواهیم به شرح مراحل و نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت بپردازیم، بهتراست مزایای استفاده‌از این کارت را بررسی کنیم که عبارت‌اند از:

  • خرید از تمام فروشگاه‌های خارجی
  • پرداخت حق اشتراک سرویس‌هایی چون اپل موزیک
  • مشاهده موجودی و تراکنش‌ها
  • مبادلات مالی
  • بازگشت وجه به حساب درصورت مرجوعی کالا
  • رزرو هتل‌های خارج از ایران
  • خرید بلیط هواپیما

آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت

در اصلی‌ترین بخش‌از راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت قصد داریم که تمام مراحل و نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت را در فروشگاه‌های خارجی برای شما عزیزان به‌صورت کامل شرح دهیم.

نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت فرآیندی ساده است چراکه امروزه بسیاری‌از کاربران ایرانی به آسانی از کارت‌های عضو شتاب خود برای خرید‌از فروشگاه‌های اینترنتی داخل کشور استفاده می‌کنند و آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت درست همانند کارت‌های داخلی عمل می‌کند و به‌طورکلی کارت‌ اعتباری مستر کارت درست همانند کارت‌های معمولی دارای اطلاعات زیر است:

آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت

  • شماره کارت 16 رقمی (digits card number)

این مورد همانند کارت‌های بانکی داخلی، به‌صورت برجسته برروی کارت حک شده و هر شماره مختص به یک شخص در سیستم بانکی ثبت شده‌است.

  • نام دارنده کارت (name on card / card holder name)

به‌طور معمول در مستر کارت فیزیکی، نام صاحب کارت به‌صورت برجسته حک شده که البته در نوع پیش‌پرداخت یا مجازی آن ممکن است نام شخص حک یا ثبت نشود و در سیستم بانکی تنها نام شخصی که مستر کارت را خریده‌است ثبت شده باشد.

  • تاریخ انقضا کارت (valid through date)

همه کارت‌های اعتباری دارای یک تاریخ انقضا هستند که در برخی کارت‌ها این زمان قابل تمدید است اما در کارت‌های اعتباری مستر کارت با اتمام تاریخ انقضا شما دیگر قادر به استفاده‌از آن نخواهید بود.

  • کد امنیتی سه رقمی در پشت کارت (CV/CVV2/ CVC2)

تمام کارت‌های بانکی چه در داخل ایران و چه در خارج‌ ایران، دارای یک کد 3 یا 4 رقمی هستند که CVV2 یا کد امنیتی نام دارد که در پشت کارت حک شده است.

  • آدرس درخواست‌دهنده کارت (Billing Address)

این اطلاعات درواقع مربوط به آدرس و کشوری است که در آن شما اقدام به خرید مستر کارت کرده‌اید؛ برای مثال اگر کارت شما از آمریکا صادر شده باشد، باید بیلینگ شما نیز متعلق به همان کشور باشد.

ثبت سفارش و خرید با مستر کارت

راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت

با استفاده‌از اطلاعاتی که در بخش قبلی یعنی آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت به شرح جداگانه هریک پرداختیم، می‌توانید به‌راحتی در سایت‌های خارجی ثبت سفارش کرده و خرید خود را نهایی کنید که البته مراحل آن به شرح زیر خواهد بود:

  1. ورود به سایت مربوطه و انتخاب کالا یا خدمات موردنظر
  2. انتخاب گزینه ثبت سفارش
  3. تکمیل اطلاعات سفارش و تایید آن
  4. انتخاب شیوه پرداخت (مستر کارت)
  5. وارد کردن نام کاربری و پسوورد خود
  6. ورود به صفحه پرداخت اینترنتی
  7. وارد کردن اطلاعات مستر کارت خود
  8. تکمیل خرید و تمام

به همین سادگی 😊

نحوه استفاده از مستر کارت مجازی + آموزش تصویری

نکات مهم امنیتی در هنگام استفاده‌از مستر کارت

در آخرین بخش‌از راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت ، به چند نکته مهم در هنگام استفاده و خرید اینترنتی با مستر کارت باید توجه داشته باشید که عبارت‌انداز:

  1. درهنگام خرید اینترنتی به IP خود توجه داشته باشید چراکه بسیاری‌از درگاه‌های پرداخت با شناسایی آی پی ایران، پرداخت شما را کنسل خواهند کرد و به‌همین دلیل باید از نرم‌افزارهایی که آی پی شما را تغییر می‌دهند استفاده کنید.
  2. در بخش Shipping Address یا آدرس ارسال کالا، باید از سایت‌هایی خرید کنید که برای ارسال کالا به ایران مشکلی نداشته باشند؛ برای مثال فروشگاه آمازون درحال‌حاضر امکان ارسال مستقیم کالا به ایران را ندارد.

سوالات متداول نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت

آیا امکان خرید کالا با مستر کارت فیزیکی وجود دارد؟

بله؛ استفاده اصلی مستر کارت فیزیکی در خرید حضوری از فروشگاه‌ها ازطریق دستگاه‌های کارت‌خوان است که البته این امکان در کشور ایران وجود ندارد.

چگونه با مستر کارت خرید کنیم؟

فرآیند خرید با کارت‌های اعتباری چون مستر کارت بسیار ساده است چراکه شما برای خرید کالا یا خدمات موردنظر خود تنها به اطلاعات مندرج برروی کارت نیاز دارید.

چه اطلاعاتی از مستر کارت برای خرید اینترنتی نیاز است؟

اطلاعات کارت بانکی شما که درهنگام خرید اینترنتی باید در دسترس داشته باشید عبارت‌انداز: شماره کارت، تاریخ انقضا، کد امنیتی CVV و آدرس ارسال کالا.

تفاوت Billing Address با Shipping Address چیست؟

Billing Address درواقع کشوری است که شما در زمان صدور مستر کارت انتخاب کرده‌اید و همان آدرس درخواست دهنده کارت است اما درمقابل Shipping Address آدرسی است که قصد دارید کالا خود را به‌آن ارسال کنید.

خرید بی‌دردسر با مستر کارت

نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت

در راهنمای خرید اینترنتی با مستر کارت به‌این نکته اشاره کردیم که کاربران ایرانی به‌دلیل تحریم‌های بانکی موجود، امکان خرید از فروشگاه‌های خارجی را ندارند و درواقع از شیرین‌ترین تجربه زندگی خود محروم شده‌اند که البته کارت‌های اعتباری بین‌المللی این مشکل را حل کرده و آموزش خرید اینترنتی با مستر کارت دقیقا همان چیزی است که همگی به‌دنبال آن هستیم و امید است که باخواندن این مطلب‌از سیب کده به‌خوبی با مراحل و نحوه پرداخت ارزی با مستر کارت آشنا شده باشید.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دلیل بازگشت وجه